Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar een;

- allround medewerker/keukenmedewerker en een zaterdaghulp.

Gaat jouw hart sneller kloppen van het maken van de heerlijkste gerechten en ben je graag in contact met klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Allround medewerker (m/v) 15-40 uur - parttime/fulltime - vaste dagen

Keukenmedewerker (m/v) 15-40 uur - parttime/fulltime-vaste dagen

L&M Lekker Makkelijk is dé traiteurwinkel op het Van Bergenplein in Etten Leur en een begrip in de buurt. Gespecialiseerd in een breed assortiment dagverse maaltijden, de lekkerste (maaltijd)salades, desserts en huisgebrande noten.

Als keukenmedewerker voel jij je in de keuken als een vis in het water en staat een constante kwaliteit bij jou hoog in het vaandel. Je gaat aan de slag met het maken van onze dagverse maaltijden, salades en desserts. Je werkt secuur, bent creatief en hebt een passie voor food.

Als allround medewerker vind je niet alleen je weg in de keuken met de bereiding van o.a. salades en desserts, maar ben je ook ons visitekaartje in de winkel. Je ontvangt onze klanten met een glimlach, bent klantvriendelijk en krijgt er energie van als de winkel er de hele dag perfect bij staat! Je hebt een proactieve, enthousiaste houding met oog voor detail.

In deze leuke, afwisselende functies ga je deel uitmaken van een hecht en gezellig team waar naast hard werken, plezier voorop staat.

Enthousiast? Leuk! Stuur dan jouw motivatie en CV naar: info@lekkermakklijketten-leur.nl.

VACATURE ZATERDAGHULP

Wij zijn op zoek naar een zaterdaghulp voor in de winkel en in de keuken. Bij interesse kun je een mailtje sturen, even bellen of langskomen. Horen we snel iets van jou?