Vacatures

VACATURE L&M Lekker Makkelijk Traiteurwinkel op Het van Bergenplein in Etten-Leur is ter versterking van ons team op zoek naar een: medewerker traiteur (m/v) Fulltime of Parttime minimaal 24 uur per week

Als medewerker traiteur maak je o.a. de lekkerste maaltijden, (maaltijd)salades, desserts en hapjes(schalen). Ook help je mee in de winkel, je zorgt dat de vitrine er de gehele dag netjes en goed gevuld bij staat en helpt klanten.

Dit ben jij: Jij bent een kei in jouw vakgebied. Je bent accuraat, representatief en commercieel ingesteld. Keuken/winkel en/of horeca ervaring is een pré. Je hebt affiniteit met lekker eten en een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Oog voor detail en creatief. Je hebt een enthousiaste pro actieve houding en neemt je verantwoordelijkheden.

Je houdt van gezelligheid en vooral klanten blij maken! Je bent flexibel en een teamplayer met een gezonde dosis humor.

Wij bieden jou: Een leuke en afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving, passend salaris, goede arbeidsvoorwaarde, afwisselend werk, gezellig team, flexibiliteit, ruimte voor eigen inbreng, doorgroeimogelijkheden, bij gebleken geschiktheid een vast contract.

En lijkt jou het leuk om ons gezellige team te komen versterken?! Stuur dan je schriftelijke reactie voorzien van CV + pasfoto naar info@lekkermakkelijketten-leur.nl